fbpx
mini cursus bloedwaarden

Pre-order boek

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?

Verschijningsdatum 25 mei 2021

”Met de restklachten van een trage schildklier leren leven, is helemaal niet nodig. Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag meegekregen, toen ik jaren geleden gedesillusioneerd de huisartsenpraktijk verliet. Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids.  Doe dit jezelf kado en bespaar jezelf jaren van onnodige klachten.”

Vera Kamphorst

Happy Hashimoto

Jouw producten

Pre-order boek "Ik heb een trage schildklier, wat nu?"1
25,00

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Pre-order boek "Ik heb een trage schildklier, wat nu?"  × 1 25,00
Subtotaal 25,00
Verzending
Totaal 25,00 (inclusief 2,06 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...