Grip op Gewicht

Hét online programma voor mensen met een trage schildklier die nu eindelijk wel eens blijvend willen afvallen. In 6 weken tijd zet jij doelgericht stappen waarin jij je lichaam voorbereid op blijvend gewichtsverlies. Inclusief begeleiding tijdens de LIVE ZOOM sessies en de support van een gemotiveerde club deelnemers in de besloten Facebookgroep. Doe je mee?

MET 21-DAGEN-NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Ik ben jou heel dankbaar. Ik heb nu twee keer meegedaan en voel mij zoveel beter! Ook mijn Crohn en PDS zijn in rust en dat is mooi meegenomen. Ik ben nu 9 kg afgevallen en wil volgende keer weer meedoen. En ik blijf deze leefstijl volgen, het is nu eigen geworden.

Jolanda Schulze

“Ik was in het begin nogal sceptisch maar ik ben er vol voor gegaan en met enorm succes ! Ik voel me echt veel beter , ben gewicht kwijt maar vooral de vermoeidheid en opgeblazen gevoel zijn echt nagenoeg weg ! Het heeft mij op een goed spoor gezet en ik ga lekker rustig door! Ik heb ook meer inzicht gekregen in de ziekte door de goede uitleg in de video’s.”

Nelly Brands