Grip op Gewicht

Hét online programma voor mensen met een trage schildklier die nu eindelijk wel eens willen afvallen. In 6 weken tijd zet jij doelgericht stappen waarin jij je lichaam voorbereid op blijvend gewichtsverlies. Inclusief begeleiding van mij en de support van een gemotiveerde club deelnemers in de besloten Facebook Groep. Doe je mee?

Wat krijg je:

N

Lifetime toegang tot de online leeromgeving

N

Uitleg-video's, werkboeken, voorbeeld voedingsschema's, recepten e-books en weekchallenges

N

Persoonlijke begeleiding in de besloten Facebookgroep

N

Trainingsschema 4 weken met Personal Trainer

Aansluitend toegang tot de exclusieve Happy Hashimoto Movement

Boek jij geen resultaat?
Boek ik je inleg terug

Ik ben jou heel dankbaar. Ik heb nu twee keer meegedaan en voel mij zoveel beter! Ook mijn Crohn en PDS zijn in rust en dat is mooi meegenomen. Ik ben nu 9 kg afgevallen en wil volgende keer weer meedoen. En ik blijf deze leefstijl volgen, het is nu eigen geworden.

Jolanda Schulze

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Grip op gewicht - Groep juni 2021  × 1 247,00
Subtotaal 247,00
Totaal 247,00 (inclusief 42,87 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.