Eindelijk meer energie

Eindelijk meer Energie Groepsprogramma

 Verhoog je fysieke en mentale energie

… op een manier die bij jou past én resultaten oplevert

Met 21-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Wat krijg je:

N

6 lesmodules met werkboeken, recepten e-books, trainingsschema's , checklists en meer

N

10 weken begeleiding door Vera in Facebookgroep en wekelijkse groepscoaching calls via Zoom

cursus Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse

lifetime toegang tot het programma

toegang tot Happy Hashimoto Community

“Superfijn dat er veel achtergrond informatie beschikbaar was. Hierdoor leer ik mijn lichaam beter kennen en weet ik waar ik op moet letten. Ik heb duidelijk meer energie en een goed beeld van de mogelijkheden. Dank! “

Danielle

“Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn deelname aan deze e-course. Dankjewel voor alle inzichten en je openheid in de groep.”

Janneke

”Ik heb geleerd hoe ik meer energie krijg, hoe ik er zuiniger mee om kan gaan en hoe ik sneller weer oplaad. Als ik een specifiek ding moet noemen dat mij veel heeft gebracht is het sprinten in plaats van marathons lopen. Al met al veel opgestoken en weer moed gekregen voor de toekomst.”

Annemiek