Afvallen met Hashimoto

Vanuit de online Academy ontvang je vier weken op rij waardevolle informatie. Zo omvat de content een voedingsschema met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een leefstijlschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie. In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij.

Wat krijg je:

L

Direct toegang tot de online leeromgeving (voor 6 maanden)

L

Wekelijkse nieuwe content met informatieve video’s

L

Weekmenu’s met recepten (4x tevens als .pdf te downloaden)

L

En nog veel meer...

”Ik ben jou heel dankbaar. Ik heb nu twee keer meegedaan en voel mij zoveel beter! Ik ben nu 9 kg afgevallen en wil volgende keer weer meedoen. En ik blijf deze leefstijl volgen, het is nu eigen geworden.

JOLANDA SCHULZE